Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver vámpírkirálynőt játszik

2010.03.17. 11:46 koimbra Szólj hozzá!

Sigourney Weaver anno az Alienben a szörnyek királynője ellen küzdött, most pedig leszerződött a Spinédzserek rendezőjének, Amy Heckerlingnek új filmjébe, a Vamps romantikus horror-vígjátékba, ahol a színésznő egy vámpírkirálynőt fog alakítani, tehát most maga is megtapasztalhatja milyen  az, ha valaki vérszomjas teremtményeknek parancsol.

Heckerling keze közül került ki a forgatókönyv, a történet a mai modern időkben játszódik és két vérszívócsaj lesz a középpontban, akik New Yorkban éldegélnek, ám egy nap rájuk talál a  szerelem. Nehéz döntés elé kerülnek, ugyanis ha úgy  határoznak, hogy kitartanak a nagy Ő mellett, akkor le kell mondaniuk a halhatatlanságukról.

Alicia Silverstone és Krysten Ritter lesznek a főszereplők, Weaver fogja átváltoztatni őket vámpírrá. Heckerling még néhány hete abban bízott, hogy meg tudja nyerni Michelle Pfeiffert az egyik főszerepre, de ezek szerint nem sikerült.

Címkék: miújság horrorhír vamps

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681846619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása