Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Switch előzetes

2010.03.18. 14:59 koimbra 3 komment

A The Switch filmben Jennifer Aniston nem a sima módon esne teherbe, csak egy a bökkenő, hogy rossz helyen tartja azt a kis dobozkát, amelyben megtermékenyítése kulcsát hordozza. Erre lel rá egy részeg estén a Jason Bateman által alakított figura és egy kis véletlen baleset után saját maga tölti meg a dobozkát. Évekkel később újra találkozik a férfi és a nő, a legutóbbi találka óta csak annyi a különbség, hogy Aniston karakterének gyereke született, a férfi pedig úgy gondolja, hogy ő az apa.

Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Patrick Wilson és Juliette Lewis lesz még látható a vígjátékban, amelyet a Jégi dicsőségünk rendezői, Josh Gordon és Will Peck készítettek. 

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes the switch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861849798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.18. 15:07:50

Anniston-tól már nem várok többet, de Bateman igazán feljebb tehetné a mércét. Lehetne belőle nagy színész, ha nem menne bele minden ajánlatba, ami a szeme elé kerül....

Mese92 2010.03.19. 07:55:04

Batemant nagyon csípem az Ítélet: család óta, de a Junóban is jól játszott. Nem is értem mit keres egy gyenge romkomban. Csak azt remélem, hogy Anistonnal jó páros lesznek, hogy ha majd megnézem, ne legyen olyan kínos, mint pl. Hugh Grant x S.J.Parker között.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.19. 10:01:27

@Mese92: Na az valóban kínos volt, sőt...borzasztó.
süti beállítások módosítása