Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McGregor lesz Edward király Madonna filmjében

2010.03.22. 19:31 koimbra 1 komment

Jó egy hónapja írtam arról, hogy a Mocsok és bölcsesség után Madonna ismét beáll a kamera másik oldalára és megrendezi a W.E. filmet, sőt a forgatókönyvet is ő körmöli le, igaz Alex Keshishian segítségét is igénybe veszi az írói munkában. Madonna VIII. Edward és Wallis Simpson kapcsolatát fogja elmesélni. Most kiderült, hogy előbbit Ewan McGregor fogja játszani, utóbbit pedig Vera Farmiga alakítja. Abbie Cornish is feltűnik még a produkcióban. 

Az uralkodó  és az amerikai hölgy egymásba szerettek és a férfi el akarta venni az imádott nőt, aki a férjétől is elvált. Azonban a közvélemény nem nézte jó szemmel, hogy a királyuk ilyesmire vetemedett, de ezen kívül az egyháznak és a kormánynak is ellenezte Edward döntését, aki végül szerelme miatt lemondott a trónról.  Bővebben itt olvashatsz róluk.

Nyáron kezdődik a forgatás és stáb Londonban, Dél-Franciaországban és New Yorkban is megfordul majd.

Címkék: miújság w.e.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651860404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.22. 22:36:58

Ewan McGregor-t nagyon csípem mert sztem minden munkája a maga nemében nagyon jó. ezek közül is pokolba a szerelemmel és az anygyalok és démonok . madonna mint megint film ??? most ugye lefutottak a zenéi akkor szokás szerint tart 2-3 év szünetet mit is csináljak.... hát csak eltanultam vmicskét az exférjemtől a rendezés területén , legalább kicsit bosszantom... kb ennyire tartom ezt értelmesnek... ha guy ritchie csinált egy kosztümös filmet meg ugy is ő csinálja az excalibur remaket akkor bazz én is csinálok eggyet.... nevetséges.....
süti beállítások módosítása