Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Alice Csodaországban írója készíti a Maleficent forgatókönyvét

2010.03.24. 12:41 koimbra 1 komment

Az Alice Csodaországban után a Disney egy másik klasszikus próbál bemutatni egy teljesen más szemszögből. A stúdió a Csipkerózsikát szeretné újra elmesélni, ezúttal a gonosz boszorkány állna a történet középpontjában és az ő szemszögéből követhetnénk a történéseket, a produkció címe Maleficent lesz. Januárban arról beszéltek, hogy Tim Burton fogja rendezni az alkotást, a Heat Vision ma viszont már azt írta, hogy talán Burton dirigálja, hiszen a rendező elég elfoglalt, jelenleg a Frankenweenie stop-motion animációs produkciót készíti elő, majd a Dark Shadows horrorhoz lát hozzá, amiben (ki nem találnátok) Johnny Depp játssza a főszerepet, ennek forgatókönyve még nincs kész, igyekezniük kell, hiszen a színész csak őszre tudja beszorítani a filmet.

A Malificent forgatókönyvet Linda Woolverton veti papírra, a hölgy tette le az asztalra az Alice Csodaországban forgatókönyvét, remélhetőleg belejött az írásba és egy szórakoztató, hangulatos szkriptet fog összehozni.

Címkék: miújság maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261864906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsigaBige 2010.03.24. 14:52:21

Ez nagyon érdekesen hangzik. Alig várom!
süti beállítások módosítása