Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Godzilla 2012-ben fog rombolni

2010.03.29. 21:22 koimbra 7 komment

A Godzilla több évtizedes múltra tekint vissza, a japánok kihozták a lényből, amit lehetett, majd a 90-es években Roland Emmerich ráuszította a szörnyet New Yorkra, amely szép pusztítást végzett a városban. A stúdió terve az volt, hogy Emmerich műve egy franchise nyitó darabja lesz, ám a gigaköltségvetésű produkció nem termelt a kasszáknál annyit a hatalmas reklámkampány ellenére, amennyit a fejesek vártak tőle, így jegelték a Godzilla második részét.

Ám csak idő kérdése volt, hogy valaki Hollywoodban úgy gondolja jó lenne készíteni még egy Godzilla filmet. A Bloody-Disgusting tavaly azt írta, hogy tudomásuk szerint a Legendary Pictures szeretné elhozni a lényt ismét a nagyvászonra. Eltelt néhány hónap és kiderült, hogy a hír nem kamu, a stúdió ugyanis végre megszerezte a jogokat és a Warnerrel együtt próbálja tető alá hozni a filmet és a tervek szerint 2012-ben rombolhatna ismét Godzilla. Jelenleg gőzerővel keresik a megfelelő rendezőt a produkció élére és hamarosan bejelentik, hogy ki lett a szerencsés kiválasztott. Dan Lin, Roy Lee, Brisan Rogers, Yoshimitsu Banno, Kenji Okuhira és Doug Davison lesznek a producerek.

Gozdilla a világ egyik legerősebb ikon a popkulktúrában és mi itt a Legendary-nál teljesen izgatottak vagyunk, hogy a Toho közismert franchise-ából egy modern, epikus filmet készíthetünk. - mondta Thomas Tull, a Legendary vezérigazgatója - "A terv az, hogy olyan Godzilla filmet fogunk csinálni, amelyet mi rajongók is szívesen megnéznénk."

Címkék: godzilla miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771879183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2010.03.29. 21:44:41

Toto Dorothy kutyája a Wizard of Oz-ból, ez inkább a Toho cég. Emerrich nincs az esélyes rendezők között?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.29. 21:51:06

@Anak: Emmerich el van foglalva az Alapítvánnyal, ha akarná se tudná megcsinálni. No meg tervei között csak a Csillagkapu és a Függetlenség napja folytatásai szerepelnek.
Csak ne valami drámarendezőt kérjenek fel...

Jordan 2010.03.30. 00:58:18

Engem az érdekelne, hogy ha elkészül a Godzilla film, akkor az az első rész lezárásakor láthatott kis godzillára fog épülni, vagy a franchise-t teljesen újrakezdik és új főszereplők új helyszín és új történet fogja e kezdetét venni?

Rolee83 2010.03.30. 03:48:09

Komolyan mondom hihetetlen, de pont pár napja gondoltam rá, hogy újra kéne forgatni a Godzillát, mert már eltellett több mint 10év az előző óta és azóta nagyon sokat fejlődött a technika! Erre tessék, Hollywoodban ugyan így gondolták!
Én arra is gondoltam, hogy ezt 3D-ben kéne csinálni! Vajon ők hogy tervezik?
Az előző nagy kedvencem, remélem ez is lesz olyan jó!!

kung - fúj (törölt) 2010.03.30. 07:31:44

Kíváncsi leszek előveszik e Patrick Tatopoulos 98 -as terveit a lényről,vagy valami másféle desing-ot találnak ki neki.Ha utóbbi lesz,nem biztos hogy érdekelni fog.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.30. 14:24:14

Még Jan De Bont is szóba jöhet, hisz' anno ő is dolgozott is meg akarta csinálni a Godzillát, ha jól emlékszem bazi nagy denevérrel küzdött volna, de a stúdió jobbnak találta Emmerich elgondolását. De Bont pedig mostanában nem tartozik már az elit rendezők közé, a Tomb Raider 2-vel nem sikerült a visszatérés, talán lecsap a lehetőségre.

a8zoli 2010.03.30. 19:36:30

sok sok japán változatot láttam még réges régen sat1 pro7 és más német adókon ami ugye bábozás és emberek beöltöztetve bohóckodás volt. pont a roland desstroy emmerich változat ami jó volt sztem technikailag csak az egészet a gyerekes és igazi lúzer broderick miatt nem lehetett élvezni.... sztem ha anno kicsit akcióssabb embert találnak ilyen pusztítós filmbe nem húzzák le annyira kritikában... sarah jessica lófej férjének egyetlen jó filmje a meglógtam a ferrarival tini korából semmi több.
mindeggy akárki készíti ajánlom neki hogy marha sokszor nézze meg a mag-ot Aaron Eckhart-al hogy egy igen is tökössebb de inteligenssebb főhőssel többet lehet elérni mint egy totál lúzer idiótával. lehet benne kis esetlenség de nem ennyi. és akkor többet is fog kaszálni a film.
süti beállítások módosítása