Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kéjjel nappal következő előzetese

2010.03.30. 10:17 koimbra 2 komment

Úgy tűnik, mintha Tom Cruise szívéhez annyira közel állna a Misson: Impossible, hogy csinált egy nem hivatalos folytatást, csak ennek a címe Kéjjel nappal (Knight & Day). Cameron Diaz egy vakrandin ismerkedik meg egy férfival, akiről kiderül, hogy titkosügynök és nála van egy olyan dolog, amelyért többen ölni is hajlandóak. Mire Diaz karaktere feleszmél már röpködnek körülötte a golyók és a nagy hajsza következében futólag több ország szép városát is megismerheti. James Mangold rendezte az akció-vígjátékot és július 2-án mutatják be Amerikában.

A második videó pedig az a pár hete napvilágot látott első előzetes szinkronos változata.

Címkék: trailer knight&day akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21880176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icevox 2010.03.30. 14:56:54

Hát ha nem lőttek le minden poént akkor ez jónak ígérkezik!

curby (törölt) 2010.03.30. 16:11:53

nem rossz a bemutatója de nekem az a rész nem tetszett ahol cameron diaz elkezd lövöldözni a motoron meg búnyozik.az elején még megvan ijedve aztán meg ő is elkezd akciózni.szerintem ez nem illik bele de amúgy kíváncsi leszek a filmre.
süti beállítások módosítása