Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greengrass rendezheti a Fantasztikus utazás feldolgozását

2010.04.01. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Régóta tervezgetik az 1966-ban bemutatott Fantasztikus utazás feldolgozását, egy időben Roland Emmerich volt kinézve a rendezésre, ám ő végül a 2012 miatt kiszállt, majd Tarsem Singh is a fedélzeten tartózkodott egy ideig. Tavaly azt rebesgették, hogy James Cameron fogja elkészíteni a filmet, de Cameron erre nem tudott időt szakítani, így csak producerként fogja felügyelni a munkálatokat, a rendezői széket pedig más alá tolná be. Paul Greengrass-szal folynak éppen a tárgyalások, a direktor keze közül került ki a két utolsó Bourne film és a nagyot zakózott Zöld zóna is.

Shane Salerno, az AvP:R írója körmöli le a sci-fi akció forgatókönyvét, a történetet a jövőbe helyezik át és 3D-s lesz a film. A készítők hangsúlyozták, hogy hűek maradnak az original változathoz, a hidegháborús elemek viszont kihagyják belőle.

A 66-os verzióban egy fontos diplomata élete veszélybe kerül, hogy megmentsék egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, azonban a feladatot hátráltatja egy áruló.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571886389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása