Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Statham és Rourke Scott akciófilmjében

2010.04.07. 21:35 koimbra Szólj hozzá!

Jason Statham és Mickey Rourke úgy tűnik szépen összebarátkozott, hiszen idén két produkcióban is együtt fognak játszani. Először érkezik a francia 13-as feldolgozása, majd aguszutsban a The Expendables. Ezen kívül ők lesznek láthatóak a Potzdamer Platz akciófilmben is, mellettük még Javier Bardem fog feltűnni. Az alkotást Tony Scott fogja rendezni, aki már elég régóta szeretné tető alá hozni a projektet.

A film két katonáról szólna, akik egy new jersey-i maffiacsaládnak dolgoznak és úgy gondolják, hogy eljött az ideje, hogy nem csak helyileg, hanem nemzetközi szinten is megállják majd a helyüket. Sejthető előre (Scottot ismerve), hogy jó sok robbantásban és lövöldözésben lesz részünk.

A forgatókönyvet Buddy Giovinazzo szállította, ám ezzel akadt némi gond és a Szexi dög szkriptjéért felelős duó, David Scinto és Louis Mellis kipofozta némileg az irományt. Scott jelenleg szeretné elérni, hogy Gene Hackmant kirángassa a nyugodt nyugdíjas éveiből, ugyanis a rendező egy fontos szerepet szán a veterán színésznek. Scott és Hackman anno már dolgozott együtt Az utolsó esélyen és A közellenségen.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191902806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása