Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnny English visszatér

2010.04.08. 11:00 koimbra 3 komment

2003-ban a világ még egy brit kémet ismerhetett meg, ő pedig nem más, mint Johhny English. A Titkosszolgálatnak dolgozik, de nem tartozik a legjobbak közé, úgy alakul, hogy az összes kémet kiiktatják és csak Anglia végső remény English lesz, aki nem tudja, mi a félelem. Nem tudja, mi a veszély. És úgy egyáltalán nem tud semmit. A kém-vígjáték 161 millió dollárt termelt a mozikban világszerte, várható volt a folytatás, de csak nem akartják bejelenteni, ám ez a pillanat is elérkezett.

Az Universal és a Working Title Films közösen hozza tető alá a Johnny English második részét, augusztusban indul a forgatás és Rowan Atkinson újra eljátssza egykori szerepét.  A forgatókönyvet Hamish McColl tette le az asztalra, az úriember korábban a Mr. Bean nyaral szkriptjét vetette papírra. Oliver Parker, a Dorian Gray és a St. Trinian's - Nem apácazárda készítője fogja dirigálni a produkciót.

Címkék: miújság vígjátékhír johnny english 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671903870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.08. 11:45:33

akkor rowan szépen felépült ugyanis nemrég egy elég komoly balesete volt egy S5 cabrioval :(

Shyllard 2010.04.08. 15:41:00

Az első rész jó volt, remélem lesz ez is olyan jó!

Krumplicukor1987 2010.04.11. 09:12:15

Én nagyon bírom Rowant, az egyik legjobb brit komikus, a Fekete vipera, a Mr. Bean, a standup-os fellépései iszonyatosan jók és szórakoztatóak. Viszont a Johnny English nekem nagyon izzadtságszagú volt.
süti beállítások módosítása