Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paper Man előzetes - Ryan Reyndols a képzelt szuperhős barát

2010.04.11. 15:33 koimbra 2 komment

 A vígjáték Richard Dunne sikertelen író és egy long island-i tinilány fura barátságát meséli el. A csaj ráébreszti néhány dologra a szerzőt, ugyanis a férfi még nem nőtt fel, ezt igazolja az a tény, hogy van egy képzelt szuperhős barátja. Ryan Reynolds fogja eljátszani a képzelt figurát, a színész nagyon szeret képregény-szerű alakokat eljátszani (Deadpool, Zöld Lámpás). Jeff Daniels lesz az író, feleségét Lisa Kudrow játssza, a tinit pedig Emma Stone alakítja. A produkciót Lieran Mulroney és Michele Mulroney rendezték, a páros írja a Sherlock Holmes folytatását.

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes paper man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141912104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.04.11. 18:26:16

Jópofának tűnik, örülök hogy Reynolds nem veszi túl komolyan magát.

Shyllard 2010.04.11. 20:02:04

Nekem olyan direkt művészfilmnek látszik. :S Remélem tévedni fogok, de szerintem ez olyan lesz, mint A Szólista... Legalábbis lesz körülötte akkora csalódás :S
süti beállítások módosítása