Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Copley az I Am Number Fourban

2010.04.14. 16:46 koimbra Szólj hozzá!

Sharlto Copley, a District 9 főhese leszerződött  Alex Pettyfer mellé az I Am Number Four sci-fibe. A film James Frey és Jobie Hughes regénye alapján készül, a történet szerint a Lorien bolygó lakóit megtámadja és megsemmisíti egy másik faj, kilenc tininek sikerül a Földre menekülni és itt éldegélnének tovább, ám ide is követi őket az ellenség, akik csak numerikus sorrendben tudnak végezni velük. Hármat már megöltek és a negyediken, a történet főhősén van éppen a sor.

A negyedik lorienlakó John Smith néven él Ohiioban, embernek álcázza magát és próbál észrevétlen maradni az ellenséges űrlény faj előtt. Copley játssza Smith testőrét és mentorát.

Michael Bay lesz a film producere, a rendezést is elvállalta volna, ám mivel elég elfoglalt a Transformers 3 miatt így D.J. Caruso, a Sasszem rendezője készítheti az I Am Number Fourt.

Címkék: miújság könyvből film i am number four

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551921107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása