Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dunst és Sutherland von Trier következő filmjében

2010.04.16. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Eredetileg Penélope Cruz lett volna Lars von Trier következő tervezetének, a Melancholia pszichológiai katasztrófafilmneka főszereplője, ám a spanyol szépség más vizekre evezett, a Karib-tenger kalózait választotta inkább. Nem sokáig árválkodott színész nélkül a produkció, jöttek szép sorjában az ismert nevek. Nemrég Kirsten Dunst és Kiefer Sutherland szerződött le a filmre, előttük pedig Charlotte Rampling, Udo Kier, Alexander Skarsgaard és apja Stellan Skarsgaard is igent mondott a felkérésre. Charlotte Gainsbourgt (a képen) szintén látható lesz az alkotásban, aki tavaly Cannes-ban átvehette a legjobb színésznőnek járó díjat, a hölgy von Trier egy másik filmjében, az Antichristben nyújtott teljesítményéért fáradhatott a pódiumra.

A történet szerint egy kisbolygó pályája keresztezi a Földét, aminek hatására kitör a pánik planétánkon. Von Trier egy kis közösség szemszögén keresztül fogja bemutatni a félelmet, rettegést. Annyi bizonyos, hogy nem lesz vidám vége.

Címkék: miújság melancholia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531926341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása