Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még 4 kép az Inceptionból

2010.04.22. 17:22 koimbra 6 komment

Az év egyik legérdekesebb filmjének ígérkezik az Eredet (Inception), nem csak azért, mert Christopher Nolan eddig még nem okozott csalódást, hanem mert a produkcióban gyakorlatilag nem szabtak határt a fantáziának, hiszen a játékidő egy (nagy?) része az emberi elmében játszódik és egyesek agyában meglepő, különös és fura elképzelések születnek. Még nem tudható, hogy a következő előzetes mikor lát napvilágot (az előző erre tekinthető meg), a hátralévő három hónap alatt biztosan érkezik még egy, aztán már csak Nolan befolyásán múlik, hogy megakadályozza a stúdiót, hogy ne tegyék fel jelenetek formájában a fél filmet a netre.

Címkék: képben inception

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201943008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.22. 17:53:32

Szerintem képes lesz megakadályozni a gonosz stúdió elég értelmetlen hype-ját. A TDK-ban is volt pár poén és Tökéletes Trükkben is. Ha ott képes volt erre, akkor most is képes lesz rá. Ha meg nem, én ugyse nézek meg a kövi traileren kívül már semmit sem :)

jimbo1000 2010.04.22. 21:26:11

@Shyllard: Nolan akkármennyire tud jó filmeket csinálni, nem hiszem hogy ekkora hatalma lenne (kivéve ha ő a főrészvényese a WB-nek).
A TDK-nál már nem emlékszem mennyi anyag volt kint, de arra emlékszem, hogy nem okozott 'fú de nagy' meglepetést a film. Sőt emlékszem arra, hogy valamelyikötök nagyon emlegette, hogy milyen jó a reklámkampánya, hogy direkt nem mutatják meg az akciókat sem, de aztán leesett számomra, hogy nem is volt akció a filmben, ami ne lett volna benne a trailerekben.

Shyllard 2010.04.22. 22:10:41

@jimbo1000: Nem az akció volt a lényeg ott :)

jimbo1000 2010.04.22. 22:30:46

@Shyllard: tudtam, hogy a 'sem'-et nagy betűkkel kéne írnom. :)
itt arra akartam célozni, hogy mindig az akciókat lővik le előszőr, aztán jön a film többi része.
kétarcon kívül szinte mindent bemutattak, és jokerből is csak a korházas jelenetről nem lehetett tudni hivatalosan. én mohon minden kis videócskát megnéztem, és erre a moziban semmi meglepi nem volt - pedig hogy elképzeltem magamnak, hogy jokerrel és kétarccal miféle cool-os jeleneteket lehetett volna még összehozni (és itt nem lövöldözös akciókra gondolok)

pretend 2010.04.24. 14:21:11

most egy későbbi előzetest sem fogok megnézni a filmből. pont.

Andrews 2010.06.22. 20:35:33

video.uk.msn.com/watch/video/inception-trailer/2tfapc4j

Ütős két perces ÚJ mini előzetes az Eredethez!!! Nagyon állat lesz ez az előzetes sejtése szerint. Persze lehet hogy csak a marketingesek végzik jól a munkájukat. :)
Szerintem az már Hans Zimmer szépséges akciózenéje a filmhez, ami a háttérben megy.
süti beállítások módosítása