Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nagy a jövés-menés a Protection akciófilm körül

2010.04.22. 11:58 koimbra Szólj hozzá!

A tábornok lánya és A fegyencjárat rendezője, Simon West készíthette volna el a Protection akciófilmet a Halálos iram sztárjával, Paul Walkerrel a főszerepben, de egy idő után mindketten távoztak a fedélzetről. Ekkor jött a képbe egy másik műfajban jártas direktor Patrick Alessandrin (B13 Ultimatum)  és Clive Owennel tárgyaltak a főszereppel kapcsolatban. Ám végül mindketten elhagyták a projekt környékét. A rendezői szék jelenleg üres, ám Owen helyére Dwayne Johnson érkezett, aki úgy látszik, hogy megelégelte a vígjátékokat és inkább lövöldözgetne inkább. Brandon Noonan forgatókönyvén még nem változtattak semmit.

A történetben egy mexikói banda kicsinál egy bírót, ám annak 21 éves lánya szemtanúja lesz az esetnek és ő is elég hamar a fűbe harapna, ha nem jelenne meg  egy fickó, aki régebben a Különleges Erőknél szolgált.

Kicsit unalmas lehet már, hogy minden akciófilmet az Elrabolvához hasonlítanak, de most is ez a helyzet, csak mellette még megemlítik A tűzben edzett férfit is.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341942244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása