Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják A kör 3D forgatókönyvét

2010.04.27. 12:11 koimbra Szólj hozzá!

A nagy hollywoodi feldolgozás lázban Japánban is szétnéztek, hogy mit lenne érdemes újraforgatni. Találtak is néhány érdekes művet horror kategóriába, így azokat szépen újra is forgatták a saját szájízük szerint. Ebben az évtizedben láthattuk a Nem fogadott hívás, A mezsgye, a Fekete víz filmeket, amelyek közös jellemzője, hogy enyhén szólva is elég gyengék lették és nem termeltek valami szépen a kasszáknál, ám Az átok és A kör szépen teljesített, a készítők örültek a nagy profit láttán és elkészültek a folytatások, amelyeknél már a nézők többsége csak a száját húzta és kevés dícsértet kaptak.

A kör környékén ezután csend honolt, a két film producere, Roy Lee azt mondta 2007-ben, hogy jelenleg nem tervezik a folytatást, de majd várható lesz még egy rész, de egyelőre pihentetik a franchise-t. Tavaly ősszel már volt némi mozgolódás a projekt háza táján, szeptemberben azt mondták, hogy biztosan el fog készülni a sequel, méghozzá 3D-ben, nem rejtették véka alá, hogy azért toldanák meg egy plusz dimenzióval a filmet, hogy többet kaszáljanak rajta.

Ma jelentették be, hogy A kör harmadik részét The Ring 3D-re keresztelték el és David Locka dolgozik a forgatókönyvön, az úriember vetette papírra a Dream House horrort is, amelyben Daniel Craig és Naomi Watts játsszák a főbb szerepeket. A stúdió szándéka szerint nem R kategóriás produkció fog készülni, hanem PG-13-as besorolású alkotást fogunk látni, a tiniket is szeretnék becsalogatni a mozitermekbe.  A 14 évesek nem fogják összepiszkítani az alsóneműjüket, mikor Samara kimászik a képernyőből? Az első két rész főszereplője, Naomi Watts nem fog visszatérni.

Címkék: 3d miújság sequel a kör horrorhír a kör 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281955851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása