Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bryce Dallas Howard a The Helpben

2010.04.28. 21:29 koimbra Szólj hozzá!

Bryce Dallas Howard leszerződött Emma Stone és Viola Davis mellé a The Help filmbe, a produkció Kathryn Stockett 2009-ben megjelent azonos című regényén fog alapulni, Tate Taylor dolgozik a forgatókönyvön és ha elkészült akkor a rendezői poszton is ő fog ténykedni. Taylor 2003-ban készített egy rövidfilmet, majd a Pretty Ugly People vígjátékot dirigálta, színészként pedig feltűnt a Szakítani tudni kell, A majmok bolygója és az Én, a kém filmekben.

A történet a 60-as évek kezdetén játszódik és egy fiatal újságíró áll a sztori középpontjában, aki úgy dönt, hogy hazaköltözik és lejegyez mindent azzal kapcsolatban,  hogy milyen az élete az itt élő afro-amerikai cselédeknek. Howard egy negatív karaktert fog megformálni, aki kegyetlenül viselkedik az afro-amerikaikkal, Stone az írót fogja játszani.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121960501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása