Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gordon-Levitt akciózik és a múltba utazik

2010.05.04. 20:54 koimbra 1 komment

Joseph Gordon-Levitt neve két filmmel kapcsolatban is szóba jött. Az egyik a tavaly novemberben bejelentett Premium Rush akciófilm, amelyet David Koepp A hátsó ablak és a Kísértetváros rendezője fog készíteni. Ebben Levitt egy new yorki biciklis levélkézbesítőt fog alakítani, akit megbíznak azzal, hogy juttasson el egy borítékot valahova, ám ez nem megy oly' egyszerűen, mivel egy korrupt zsaru nem szeretné, ha ez a bizonyos küldemény eljutna a címzetthez. A tervek szerint William Friedkin-stílusú üldözéses jelenetek lesznek láthatóak a produkcióban.

A másik produkció a Looper, ennek története a jövőben játszódik, ahol már létezik az időutazás. A Movieweb azt írja, hogy bérgyilkosokat küldenek vissza a jelenünkbe, hogy nyírjanak ki néhány bűnözőt. Levitt feladata az, hogy végezzen a múltbéli önmagával. Rian Johnson üldögél a rendezői székben.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521974966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.05.05. 01:33:52

Minél több eredeti melót neki!!
Nagyon jó színész.
süti beállítások módosítása