Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spielberg háborús lova

2010.05.04. 18:58 koimbra 1 komment

Steven Spielberg a Tintin után a Harveyt szerette volna leforgatni, ám miután nem lelt hozzá számára megfelelő főszereplőt lemondott a projektről. A Lincoln tervezetből továbbra sem lesz semmi, sőt úgy tűnik, hogy a 2011-re ígért Interstellar sci-fi (melynek egyik forgatókönyvírója Jonathan Nolan volt) sem fog jövőre a mozikba kerülni. Spielberg ugyanis úgy döntött, hogy a War Horse regényből készít filmet, a bemutató dátumát ki is tűzték gyorsan 2011 augusztus 10-re.

A történet szerint 1914-ben egy Joey nevű lovat eladnak a hadseregnek, akik  fel is használják a pacit a világháborúban. Joey hatalmas bátorságról tesz tanúbizonyságot a csatatéren, példamutatása pedig lelket önt a katonákba. A ló egykori tulajának a fia nehezen dolgozza fel szeretett lovának a hiányát, ezért elhatározza, hogy utánamegy.

Spielberg könnyedén le tud forgatni egy háborús filmet, a Ryan közlegény is az ő nevéhez fűződik, illetve az Elit alakult és a The Pacific munkálatait producerként felügyelte.

Címkék: miújság war horse

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551974660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.05.04. 21:10:42

Ezt most komolyan gondolta? Komolyan, ahogy idősödik, úgy alázza porba az egykor véres verejtékkel kiizzadt hírnevét.
süti beállítások módosítása