Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dwayne Johnson nagyobb sebességre kapcsol

2010.05.07. 14:59 koimbra 2 komment

A kissé gyengén szereplő Halálos iram harmadik része után bejelentették a folytatást, amiben ismét viszontláthatjuk Paul Walkert és Vin Dieselt. Ha minden jól megy, akkor még jelen lesz egy Dieselnél is termetesebb fickó, ugyanis Dwayne Johnson szeretné, ha leszerződthetne a filmre.

A Fast Five című száguldozós filmben a két főhős, Dom és Brian egy közismert fejvadász elől menekül. Valószínűleg Johnson lesz az a személy, aki megpróbálja tartani velük az aszfaltszaggató tempót, Domnak és Briannak fel kell kötniük a gatyát és be kell tölteni a nitrot a verdába.

Chris Morgan nem számít ismeretlen személynek a franchiseban, az előző két rész forgatókönyvét ő tette le az asztalra, a Fast Five szkriptjét is Morgan jegyzi, a rendezői székben Justin Lin foglal helyet.

Címkék: franchise miújság sequel halálos iramban fast five

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201981833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.05.07. 15:15:07

ez jó hír.már várom az ötödik részt.egyedül a tókios rész nem tetszett.a többivel nem volt gond.

a8zoli 2010.05.07. 15:59:42

eddig nincs negatív ami nem teccene.
jó az összeállítás
süti beállítások módosítása