Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butler dílerkedik, majd gyerekeket ment

2010.05.08. 15:30 koimbra Szólj hozzá!

Még év elején lehetett arról hallani, hogy Gerard Butler főszereplésével készítik el a Machine Gun Preacher filmet. Butler ezúttal nem vígjátékhoz és nem akcióhoz, hanem drámához adja a nevét, eddig még nem sokszor láthattuk a színész hasonló szerepben, bár a cím alapján biztosak lehetünk abban, hogy nem csak az igét, de a golyókat is osztani fogja a főhős. A Lionsgate csak most adott zöld utat a produkciónak, a forgatás nyáron kezdődhet, Mark Forster, A Quantum csendje rendezője készítheti az alkotást. Michelle Monahgan és Michael Shannon is leszerződött Butler mellé. A forgatókönyvet az újonc Jason Keller pötyögte le Childers memoárja alapján.

A Machine Gun Preacher való történeten alapszik, Sam Childers drogdíler volt, majd rátalált Istenre, abbahagyta addigi munkáját, Szudánba ment, ahol árvaházat alapított és közel 300 gyereknek nyújtott szállást, ezzel pedig megakadályozta, hogy ország hadserege elrabolja és felhasználja őket céljaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981983911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása