Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a The Killer Elite szereplőgárdája

2010.05.10. 11:24 koimbra Szólj hozzá!

Robert De Niro mikor is szerepelt utoljára akciófilmben? Hát igen, régen volt már a Ronin, azóta feltűnt vígjátékokban, krimikben, drámákban és horrorban is, idén pedig a Macheteben lesz látható. Úgy tűnik De Niro rájöhetett arra, hogy nem kellene hanyagolnia ezt a műfajt, ezért leszerződött Jason Statham és Clive Owen mellé a The Killer Elite-be. Rajtuk kívül Aden Young, Ben Mendelsohn, Lachy Hulme, Firass Dirani is látható lesz a produkcióban. A szökés sztárját, Dominic Purcellt, no meg a Chuck sorozat szépséges ügynöknőjét, Yvonne Strahovskit is sikerült megnyerni a filmhez.

A történet szerint egy sah meg akarja bosszulni fia halálát, ezért megbízza a The Clinic bérgyilkos csapatot, hogy öljék meg a felelősöket, de ne csak a SAS katonákkal, hanem a családjukkal is számoljanak le. Owen vezeti azt az egységet, akik a katonákat és azok rokonait fogják védelmezni, Statham pedig az orgyilkosok egyik tagja lesz. De Niro alakítja Huntert, aki Statham karakterének a mentora és egyben a legjobb barátja is.

Gary McKendry vezényletével készül az akciófilm, amelyhez Ranulph Fiennes könyve, a The Feather Men szolgáltatta az alapot.

Címkék: miújság the killer elite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221987957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása