Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amnéziás sorozatgyilkos A gépész rendezőjétől

2010.05.14. 11:24 koimbra 1 komment

Brad Anderson 2004-ben tette le az asztalra A gépészt, ám a filmet ha szóba hozzák, inkább Christian Bale teljesítményét méltatják. A rendező ezt követő műve, a Transz-Szibéria sajnálatosan csak egy átlagos thriller lett, semmi borzongás, semmi érdekesség, de talán majd a Jack thrillernél összeszedi magát, a probléma esetleg a forgatókönyv körül mutatkozhat meg, ugyanis azt David Venable körmölte le, aki utoljára a 90-es években dolgozott, akkor a Fortress szkriptjéből készült mozifilm és a SeaQuest sorozat egy részéhez is köze volt.

A Jack középpontjában egy sorozatgyilkos áll, aki éppen amnéziában szenved és beleszeret orvosába. Ám a férfi emlékei lassan-lassan visszatérnek és el kell döntenie, hogy visszatér-e régi életéhez.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542002350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2010.05.14. 15:39:02

Háát, a Gépész kapcsán nekem nem csak Bale ugrik be. Az egy tökéletesen megkomponált, apró részletekig összerakott film...
süti beállítások módosítása