Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ellis rendezheti a War Monkeyst

2010.05.20. 10:55 koimbra 2 komment

2008-ban a Tini Nindzsa Teknőcök animációs alkotás rendezője, Kevin Munroe vihette volna vászonra a War Monkeyst, akkor még Sammo Hung is érdekelt volt a produkcióban, aztán a Fanboys készítője, Kyle Newman ülhetett a rendezői székben egy ideig és most David R. Ellis (Kígyók a fedélzeten) vehette át tőle a stafétabotot. Arról még nem esett szó, hogy Ellis 3D-ben készíti el a filmet, ám ismerve a direktor vonzódását a harmadik dimenzió felé (A végső állomás is 3D-s volt, akárcsak az új műve a Shark Night és a következő két tervezete is így fog készülni) biztosra vehetjük, hogy élni fog a lehetőséggel.

Anno Munroe azt mondta, hogy képzeljük el, milyen lenne, ha Tarantino írná a Szörnyecskéket, na ilyen lesz az ő filmje is. A történet két gondnokról szól, akik egy kutatólaboratóriumban bennragadnak Karácsony estéjén, ahol elszabadulnak a hadsereg által kiképzett majmok.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202017552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.22. 07:56:00

Ez egyáltalán nem hangzik Tarantino-snak, de mindegy... Hát sztem ez eléggé gyerekfilm lesz, nem éppen Ellis-t kéne beültetni a rendezői szék mögé. Konkrétan mindegy, hogy ki kerül oda, a kis kölyköket nem nehéz lenyűgözni....

malaryanbeast 2010.06.08. 08:08:57

ehm... heheheheheeee... ugye gyerekek?
elég hozzá egy kis varázslat is..
például most eltüntetem ezt a ceruzát.. :P:D
Viccet félretéve, előre látom hogy olyan film lesz amin a gyerek unatkozik, mert össz vissz annyi lesz tiszta hogy "majooom", a felnőtt meg végig kínosan fészkelődik a moziban és nézelődik hogy rajta kívül kizárólag kisgyerekkel érkező felnőtt van a teremben... :D
Amolyan G-force utánérzetként.
süti beállítások módosítása