Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bloom és Corden A három testőrben

2010.05.24. 14:07 koimbra 3 komment

Nagy a nyüzsgés Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Halálfutam) új filmterve, nemrég kiderült, hogy a Becstelen brigantykért Oscar-díjat kapott Christoph Waltz játszhatha el a bíborost, Logan Lerman pedig D'Artagnant formálhatja meg, Ray Stevenson, Luke Evans, Matthew Macfadyen és Milla Jovovich is leszerződött a filmre. A főbb szerepek már elkeltek, de még mindig akad egy-két karakter, amelyet ki lehet adni ismertebb színészeknek. Orlando Bloom A Karib-tenger kalózai negyedik részét ugyan visszautasította, ám bizonyára hiányozhatott neki, hogy közelében senki nem visel kardot, így hát Anderson produkciójában  Buckhingham hercegeként láthatjuk őt. A Leszbikus vámpírok gyilkosai és az Osztályon felül filmekben feltűnt James Corden egy Planchet nevű szolgálót fog játszani.

A három testőr 2011-ben kerül a mozikba, egyelőre még nem tűzték ki a hivatalos bemutató dátumát. A forgatókönyvet Alex Litvak (Ragadozók) és Andrew Davies (Az utolsó látogatás) vetették papírra.

Címkék: miújság könyvből film a három testőr anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422027605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.24. 14:13:23

Eddig ez a film nagyon jól alakul, Bloom sztem jó Buckhingam lesz, bár sztem tuti Waltz fogja vinni a prímet ismét :)

suo tempore 2010.05.24. 15:24:16

asszem öregszem...vhogy nem vagyok már kíváncsi a sokadik feldolgozásra, pláne ha megint minden írott kellék angol nyelvű lesz benne, attól az előző feldolgozásoknál is beokádtam

tolcsi 2010.05.24. 22:05:11

há én nemtudom,de egyre jobban érdekel...
süti beállítások módosítása