Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr Nice előzetes - Rhys Ifans hasist árul

2010.05.28. 23:16 koimbra 3 komment

A Mr Nice film valós történetet dolgoz fel, a sztori középpontjában Howard Marks áll, aki tanárként tengette életét, majd az egyik legkeresettebb bűnözővé vált. A hasis terjesztésére specializálta magát, Marks állítása szerint a világ hasis forgalmának a 10 %-ért volt felelős. Elutasította a keményebb drogokat, soha nem is üzletelt ezekkel és erőszakot egyszer sem alkalmazott. A főszerepet Rhys Ifans játssza, feleségét Chloe Sevigny formálja meg, feltűnik még Elsa Pataky és Andrew Tiernan is. A filmet Bernard Rose, a Kampókéz (Candyman) és az 1997-ben bemutatott Anna Karenina mű rendezője készítette. Május 28-án mutatják be limitáltan Észak-Amerikában, hozzánk is csak eljut majd egyszer.

Címkék: trailer igaz történet mr nice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172039208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.05.29. 11:41:23

A Kampókéz nem túl biztató ajánlólevél, ahogy Ifans-nek pl. a Hannibal Rising sem, a trailer sem nyűgözött le... Kihagyom.

dingo kapitány · http://dingo.blog.hu/ 2010.05.29. 14:26:32

"Elutasította a keményebb drogokat, soha nem is üzletelt ezekkel és erőszakot egyszer sem alkalmazott." Mindjárt sírok, milyen jó ember volt... :D Már csak azt nem értem, miért csak egy filmet forgatnak róla, egy ilyen fantasztikus emberről (mi több példakép, mintaember) évi egy csak a minimum, plusz szoborállítás KÉTSZER! O.- (no offenz)
süti beállítások módosítása