Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van már rendezője a Runaways képregényfilmnek

2010.05.28. 11:10 koimbra Szólj hozzá!

Két éve jelentették be, hogy a Marvel egyik képregénysorozatából, a Runawaysből film készül. Akkor a képregény atyja Brian K. Vaughn ügyködött a forgatókönyvön Drew Pearce-szel közösen. Pearce nevéhez fűződik a No Heroics angol szuperhős tévésorozat is, amelyet 2008-ban a Legjobb Angol TV Vígjáték kategóriában jelöltek a British Comedy Awardson.

A projekt környékén eddig csend honolt, ma azonban kicsit belendült a film szekere, ugyanis a Dalok ismerkedéshez (Nick and Norah’s Infinite Playlist) direktora , Peter Sollett szerződött le mű megrendezésére. A képregényben néhány tini rájön arra, hogy szüleik szuperbűnözők, ezért mindegyikük elmenekül otthonról és miközben lassan felfedezik magukban a saját különleges képességeiket megpróbálják kideríteni, hogy apjuk-anyjuk valójában kicsoda.

Címkék: miújság képregényből film marvel runaways

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852037572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása