Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tony Jaa szerzetesnek állt

2010.05.31. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Tony Jaa a következő Bruce Lee, legalábbis ezt állítják sokan az Ong Bak franchise sztárjáról, ám a színész egy ideig nem fogja szétrúgni a vásznakon az ellene felvonuló unszimpatikus egyének valagát, ugyanis Jaa elhagyta a filmipart, legalábbis egy időre. A Twitchfilm azt írta, hogy Jaa múlt pénteken Surin buddhista templomában  letette az esküt, leborotválta a haját és hivatalosan is szerzetes lett.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy örökké így marad a helyzet, lehetséges, hogy csak egy kis nyugalmat akar maga körül, ugyanis az elmúlt időszak alatt nagy nyomás alatt állt. A második Ong Bak környékén kezdődhettek a problémák,  gondok adódtak a költségvetéssel és a forgatás sem ment simán, ezért teljes két hónapra eltűnt a közeli dzsungelben, ott állítólag megismerkedett közelebbről  a fekete mágiával ismerkedett. A stúdió és Jaa között kialakult helyzet miatt néhányan azt mondták, nem lennének meglepve, ha a színészt felfalná a rengetegben egy fenevad. Aztán menedzsere felkutattatta és végre befejezték az Ong Bak második részét. Olyasmiket is lehetett hallani, hogy a színészt a stúdió emberei elrabolták és úgymond rábeszélték, hogy legyen már oly kedves és intézze úgy, hogy vágja ketté az Ong Bak folytatását, így legalább többet hozhat a konyhára, a franchise harmadik felvonása a vártakkal ellentétben nem került a thai box office lista élére, ami szintén nem tetszett a stúdiónak.

Meddig marad Jaa szerzetes? Ezek után talán addig, amíg le nem jár a stúdióval között 10 évre szóló szerződése. Egy biztos, ha újra a filmiparba térne vissza, akkor Hollywoodot húzza ki a listáról.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492044188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása