Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Zöld Lámpás folytatását és mozgolódás a Villám háza táján

2010.06.10. 13:01 koimbra 2 komment

A Zöld Lámpás bemutatója csak jövőre esedékes, a Warner azonban nagyon bízik a film sikerében és a vezérek fejében máris egy lehetséges folytatás képe lebeg. Bíznak a nagy sikerben, van is mire alapozniuk, hisz' a figura a DC univerzum egyik legismertebb karaktere és az Igazság Ligája tagja. Egyszerűen nem fordulhat elő, hogy befuccsol a produkció, hisz' az nem hatna túl kedvezően a többi DC alak mozis változatára.

A stúdió megkérte Greg Berlantit, Michael Greent és Marc Guggenheimet, hogy írjanak egy vázlatot a második résszel kapcsolatosan. Ugyanakkor ha már így is belemerültek a szuperhősök világába, akkor már arra is megbízást kaptak, hogy vessék papírra, hogyan képzelik el a Villám mozifilmet.

A Zöld Lámpás forgatása jelen pillanatban is zajlik, a főszereplő Ryan Reynolds, aki korábban a Villám főszerepére volt esélyes, ám most már biztos, hogy nem ő fogja eljátszani a szélsebes hőst.

És ha már a DC-ről van szó...a HollywoodLife oldal azt írja, hogy Joseph Gordon-Levitt rajta van azon a listán, ami azokat a neveket tartalmazza, hogy  a Batman 3-ban kik játszhatnák Rébuszt.

Címkék: villám miújság green lantern képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692071418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.06.10. 13:22:53

Miért Guggenheim?!?! Miért? Miért miért????????

Dejdő 2010.06.10. 14:16:10

JGL nagyon remélem befutó lesz a Rébusz szerepre! Sőt szerintem tuti,mivel Nolan az "Eredet"-ben már dolgozott vele együtt,és nagyon szeret többször dolgozni valakivel (pl.Michael Cain,Cilian Murphy szintén az Eredetben) Joseph rohadt jó színész,nem csak az 500 Days of Summer miatt! Ráadásul a Rébusz figura nagyon nagy, simán lehetséges egy újabb Oscar ha jó emberre bízzák a karaktert! Nolan nem dönt rosszul!
süti beállítások módosítása