Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oldman, Cook és Slater a Guns, Girls & Gambling thrillerben

2010.06.17. 16:38 koimbra Szólj hozzá!

A Heat Vision információja szerint Christian Slater, Gary Oldman és Dane Cook lesznek a főszereplői Guns, Girls & Gambling krimi-thrillernek, a forgatókönyvet Michael Winnick írta és a rendezői teendőket is el fogja látni, az úriember eddig nem sok említésre méltó produkciót készített, remélhetőleg azért nem DVD-re száműzik a filmet, amelyet július 6-án kezdenek forgatni.

A sztori egy felbecsülhetetlen indián műalkotás körül forog, amelyet egy indián kaszinóból lopnak el, miközben éppen zajlik a nagy pókermérkőzés. Néhány Elvis imitátor,  egy indián, egy cowboy, egy hat láb magas, szőke bérgyilkos, egy korrupt seriff, egy prosti és egy srác keveredik bele a tárgy utáni hajszába.

Slater karaktere erős alkohol befolytásoltsága alatt nevez be az Elvis hasonmás versenybe, Cook pedig a sheriff lesz, Oldman pedig a pókerverseny egyik versenyzőjét játssza.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552089358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása