Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Damon játszhatja a We Brought A Zoo főszerepét

2010.06.24. 12:09 koimbra 1 komment

Cameron Crowe-nak jól ment a szekér, főleg a Jerry Maguire hatalmas sikere után, ám az Elizabethtown nem hozta a vártakat a kasszáknál, a kritika sem dicsérte, ennek immár 5 éve. Crowe végre talált magának egy új produkciót, amely segítségével újra visszakerülhet a köztudatba, Benjamin Mee memoárját, a We Brought A Zoot fogja megfilmesíteni. Ben Stillert emlegették a főszereppel kapcsolatban, ám kiderült, hogy helyette Matt Damon játszhat a produkcióban. A Fox stúdió máris kitűzte a bemutató időpontját december 23-ra, ami azt jelenti, hogy hamarosan hozzá kell látni a forgatáshoz.  Damon éppen ráér, szóval rajta nem múlik.

Mee 2006-ban vásárolt meg egy csőd szélén álló állatkertet Angliában, majd felújította azt, eközben gyerekeiről is gondoskodnia kellett, ráadásul haldokló feleségét is ápolnia kellett.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862106205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.24. 12:27:09

Azért a Jerry és Elizabethtown között alkotott egy remek és egy egész jó filmet amik azért hoztak a konyhára! (Majdnem híres,Vanília égbolt)!!! De tényleg kéne neki a siker mert az elizabethtown botrányosan rossz film volt! Ez a film viszont elég jól hangzik ha okosan megoldják,Damonnak újabb jelölése lesz:) Talán a filmnek is:)
süti beállítások módosítása