Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sikoly 4-ben így fognak ijesztegetni és öldösni

2010.07.08. 10:20 koimbra 8 komment

A Sikoly 4-ben nem csak az előző három részben megszokott kosztümben fognak gyilkolászni, hanem lesz új viselet is. Wes Craven fel is rakott a netre néhány új képet, de ezeket izibe törölték is, talán a stúdió fejesei gondolták úgy, hogy ez még túl korai. Most a BuyCostumes oldal tette közzé a Madárijesztő Szellempofa ruházatot, amely pontosan ugyanúgy néz ki, mint amit Craven is kiposztolt, tehát nagy a valószínűsége, hogy valaki ezt felöltve fogja aprítani a jónépet, de ezen kívül ott lesz még az original ruházat is és egy zombis verzió. A produkció környékén egyébként némi gond támadt, ugyanis állítólag Kevin Williamson a Vampire Diaries sorozattal van elfoglalva, ezért Ehren Kruegert bízták meg azzal, hogy a forgatókönyvvel törődjön. Craven nemrég a twitterén azt írta, hogy sajnálatosan semmiféle beleszólása sincs, hogy éppen min változtatnak a szkripten, úgy hírlik Hayden Panettiere karakterét alaposan lebutították az átíráskor. 

 

Címkék: képben sikoly sikoly 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr992137988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderninja 2010.07.08. 11:22:26

Abban reménykedem,hogy Wes Craven tudja mit csinál és nem valami ócskaszart fog elénk dobni.
A Sikoly 1996-ban nagyot mutatott.
Szeretem vissza is szoktam néha nyúlni érte és megnézem.
Szerintem a Sikoly egy nyitánya benne van a Top10 nyitányok között.

Tipca 2010.07.08. 17:40:55

Neneneneee! Pedig eddig olyan jól alakult ez a Sikoly 4... Mellesleg egyetértek desmondwallace-szal, az a madárijesztős dolog jól néz ki, de filmen, mozgóképen akárhogy próbálom elképzelni, mindig csak gagyit kapok. Egyszerűen túl fura a régihez képest.

SPOILER!
Mellesleg remélem, végre meglépnek egy női gyilkost. Én mindig azt vártam, mikor újítanak be ezzel. Jó, a másodikban ott volt Mrs. Loomis, de ő konkrétan egyedül asszem Randyt nyírta ki, meg persze a végén berzenkedett. A harmadikban meg már majdnem összejött, de végül kivágták a szkriptből, hogy a gyilkos nője volt a "segéd-gyilkos".

Alex Mahone 2010.07.08. 22:11:38

Már az első is az önmaga paródiája volt, de ez nekem már sok. Egyébként valahogy nehezemre esik elhinni, hogy egy kis esetlen szőke csaj intelligens karaktert kapott, amit le kellett butítani.
De azért írok pozitívumot is, a cica aranyos.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.08. 22:15:44

@Alex Mahone: Az lett volna a lényege, hogy kifigurázza valamennyire a horrorokat.

Alex Mahone 2010.07.08. 22:34:39

@koimbra: igen, tudom, ezért nem szóltam egy rossz szót sem :)

Na nem mintha tetszett volna a Sikoly :D

De a lényeg az, hogy amíg az direktben volt a saját paródiája, ebből ezzel a madárijesztővel vagy unintentional comedy, vagy pedig egy túljátszott szar lesz, mint a Horrorra akadva.

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.07.11. 12:08:40

nekem vmiért bejön. de az a lila kés már túlzás. :D Kevin Williamson meg kreatív arc, ugye ő írta eddig a forgatókönyvet, és csak most adta át a másik fószernek? vagy eddig is a vámpíros akármin dolgozott?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.11. 13:28:14

@mi ez a zaj?: Úgy tudom, hogy most elfoglalt a sorozattal, ezért hoztak egy másik forgatókönyvírót a fedélzetre.
süti beállítások módosítása