Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyűlnek a szereplők az X-Men: First Classba

2010.07.10. 14:11 koimbra 5 komment

Lassan összeáll a First Class szereplőgárdája- E szerint James McAvoy játssza a fiatal Charles Xavier professzort, Magnetot, a Mágnesesség urát pedig Michael Fassbender kelti életre. A produkció még abban az időszakban fog játszódni, mikor még a prof és Magneto a legjobb barátok voltak és együtt próbálnak megakadályozni egy hatalmas katasztrófát.

Mellettük természetesen fel fog tűnni vagy fél tucat mutáns, Wolverine érhető okokból nem lesz jelen. Emma Frostot Alice Eve testesítheti meg, a színésznő korábban esélyes volt az Amerika Kapitány egyik főszerepére is.  Nicholas Hoult  formálja meg Bestiát, aki régen még nem viselt kék szőrt, Vészmadarat pedig Caleb Landry Jones kelti életre. Ha Lucas Till beadja a derekát, akkor Plazmát, Küklopsz testvérét játszhatja e. Ha minden igaz, akkor Aaron Johnson Küklopsz szemüvegét veheti fel, a karaktert a Wolverine-ben Tim Pocock alakította.   Jelenleg Kevin Baconnal ülnek a tárgyalóasztalnál, ha a színész igent mond, akkor egy negatív szereplőt fog eljátszani, azt egyelőre még nem tudni, hogy ki is ez a karakter.

Még egy rövidebb hír a Marvel háza tájáról: Edward Norton helyett más lesz majd Bruce Banner a Bosszú Angyalaiban, a Comic Conon nagy bejelentésre készülnek, ekkor fedik fel, hogy ki tűnik majd fel a szuperhős filmben.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292142837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halfevil333 2010.07.10. 21:52:08

Nagyon várom!!!
Viszont Edward Norton hiánya nem túl biztató. A Hulk vs Thor rajzfilmben róla mintázták Bannert. Vajon ki lehet a nagy bejelentés mögött? :(

A nép fia 2010.07.10. 23:02:16

Számomra még mindig nem tiszta, hogy akkor ez az új X-MEN a Wolverine története előtt vagy után játszódik?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.11. 13:32:00

@A nép fia: Szerintem úgy kb. egy időben, de majd kiderül, hogy a készítők hogy gondolják.

halfevil333 2010.07.11. 14:10:51

@A nép fia:
Rozsomák nem fiatal, ahogy az az eredet filmből is látható annak, aki nem ismeri a Marvel képregényeket. Itt Magnetó és Xaver ifjúkora, barátsága idején járunk.

A nép fia 2010.07.11. 21:10:33

@halfevil333: Ugye a Wolverine-ben sok év telik el, múlt századtól kezdve Vietnámon át egész a nyolcvanas évek közepéig, amikor is a végén látható eksön is van.

DE! Ekkor a prof nem fiatal! Magneto sem az, ha azt vesszük, hogy a II. vh óta eltelt 40 év, tehát Magneto a Wolverine vége idejében már 50 feletti, és a prof sem sokkal fiatalabb.

És itt jön a kérdés: Scott a Wolverine végén tini, kb. 17 éves, a prof meg mondjuk 50. Ha a prof ifjúkorában játszódna a film, akkor Scott még nem is él! Akkor hogy élhet annak az öccse, Alex (alias Plazma)?

A prof és Erik ifjúkorában még nem is élnek a Summers-fivérek, Bestia is max csecsemő még (kb. 30 évvel fiatalabb a profnál), Emma Frostnál meg ugyan az a helyzet, ami Scott Summersnél (vagyis még tini a Wolverine végén).

Tiszta gáz, hogy nem tudnak egységesek maradni a szereplőkkel és a történettel kapcsolatban.

Nem az a gáz, hogy ezek a karakterek benne lesznek, hanem hogy az idő meg lesz kutyulva (már ha meglesz), márpedig a fiatal prof és Eric erre enged következtetni.

Áááá, fel nem fogom! Ha a prof 20-25 éves lesz, akkor hogy jelenhet meg a fiatal Küklopsz, Plazma, Emma Frost, Bestia?! Ők minimum 30 évvel fiatalabbak Xaviernél!

B*szki, ez egy sz*r lesz.
süti beállítások módosítása