Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amanda Seyfried az I'm.mortalban

2010.07.13. 10:47 koimbra 1 komment

Andrew Niccol régóta tervezgeti a The Cross sci-fi thrillert és szintén szeretne filmet készíteni Stephanie Meyer regényéből, a The Hostból. A City That Sailed projekt Will Smith-szel egyelőre pihen, hiszen a rapper-színész úgy döntött, hogy előbb a Men in Black folytatásában játszana. Niccol ezen kívül az I'm.mortal thrillert is meg akarja valósítani, ennek most már női főszereplője is van Amanda Seyfried személyében.

Az I'm.mortal a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol rájöttek arra, hogy miként lehet egyszerűen kikapcsolni az öregedésére felelős gént. Azonban ennek ára van,  ha valaki gazdag, akkor az gyakorlatilag örökké élhet, a többiekért pedig előbb-utóbb eljön a jó öreg kaszás. A történet főszereplője egy szegénységben élő fiatalember, akinek egy szerencsés véletlennek köszönhetően sikerül szert tennie még jó néhány plusz évre. A fiatalembert megvádolják egy tehetős ember megölésével, aki menekülni kényszerül csinos túszával, majd rájönnek arra, hogy a szerelem sokkal fontosabb az időnél. A túszt Seyfried játssza. Elvileg nyáron indult volna a forgatás, de még a forgatókönyvvel bíbelődnek.

Címkék: miújság im mortal

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72148547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.07.13. 15:48:32

Ez így elsőre Asimov regényére, a Hjnal bolygó robotjaira emlékeztet...
Az infók alapján viszont sajnos nem várok jobbat, mint az Én, a robot, Will Smith-szel :(
süti beállítások módosítása