Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wachowskiék meleg R kategóriás háborús filmje

2010.07.14. 11:25 koimbra 2 komment

Néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy a Wachowski tesók egy iraki háborús filmet szeretnének megvalósítani, de sok konkrétum akkoriban nem állt rendelkezésre. Ma kiderült, hogy a film címe CN9 lesz és Arianna Huffington és Jesse Ventura is játszani fog benne, a forgatókönyv már kész, hamarosan hozzálátnak a szereplőválogatáshoz.

A történet eleje a közeli jövőben fog játszódni, majd némi idő elteltével a készítők visszaugranak néhány évet, méghozzá az iraki háború elejére. Egy meleg amerikai katonáról szól a sztori, aki beleszeret egy iraki fickóba. Wachowskiék egy kemény R kategóriás produkciót szeretnének készíteni, ugyan nem mondták, hogy miért lesz R-es, de sejthető, hogy nem csak a vér fog folyni, hanem a meleg jelenetekkel sem fognak spórolni.

A Wachowski tesók a Mátrixszal robbantak be a köztudatba, ám azóta nem tudtak hasonló sikert felmutatni, a Totál turbóval például hatalmasat buktak, a V, mint vérbosszú és a Nindzsa bérgyilkos filmeket producerként felügyelték, de ezek sem voltak azok a produkciók, amelyek sokat hoztak volna a konyhára.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12151001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2010.07.14. 18:50:57

Nem véletlenül szokott nőnek öltözni a jobb oldali Wachowski. Undorító!

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.07.15. 14:18:30

nem csak a vér fog folyni, hanem az ondó is?
tökre azt hittem hogy ezt fogod leírni :D
süti beállítások módosítása