Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitt a World War Z-ben

2010.07.22. 11:11 koimbra Szólj hozzá!

Elvileg idén már láthattuk volna World War Z zombifilmet, tavaly év elején mondták azt, hogy Michael Straczynski éjt-nappallá téve dolgozik a forgatókönyvön és még 2010-ben neki is láthatnak a produkcióhoz. Marc Forster, a Felforgatókönyv és a Quantum csendje rendezőjének az irányítása alatt indulhatott volna a forgatás, ám a direktor nyáron azt mondta, hogy a forgatókönyvvel nincs megelégedve, így még elég messze állnak attól, hogy hozzálássanak a munkálatokhoz.

Eltelt egy év és eddig nem sok info jött a projekt háza tájáról, ám az MTV-nek sikerült mikrofonvégre kapnia Max Brooks írót, akinek a regénye alapján fog megvalósulni a World War Z. Brooks elárulta, hogy úgy tűnik 2012-ben fog érkezni művének a filmváltozata és Brad Pitt lesz a főszereplő, a színész hivatalosan le is szerződött és Pitt cége, a Plan B is kiveszi a részét az alkotásból. A szerző hozzátette, hogy a stúdió megvette a The Zombie Survival Guide és a The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks képregényének a jogait.

A World War Z történetében egy vírus kiszabadul, aminek hatására az emberek nagy hányada zombivá változik. A cselekmény 10 évvel a vírus elszabadulása után játszódik. A főszereplő szeretne utánajárni mi is történt akkor, ezért útnak indul és a túlélőkkel készített interjúkból összeállnak a részletek.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182168247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása