Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Priest előzetes - Bettany vs. vámpírok

2010.07.24. 13:27 koimbra 6 komment

Még 10 hónapot kell várni a Priestre, illetve a Légió (Legion) kedvelői már biztosan izgatottak. A filmet ugyanis Scott Stewart rendezte és a főszerepet Paul Bettany játssza, a nevükhöz fűződik a Légió, amely Stewart számára csak bemelegítés volt, eddig effektekkel foglalkozott. Bettany pedig valószínűleg egy-két produkció erejéig hanyagolni akarta a komoly színészkedést, felcsapott akcióhősnek, ahol csak kemény ábárázatot kell vágni. Az alkotásban a vámpírok és az emberek évszázadok óta küzdenek egymással, egy harcos pap (Bettany) unokahúgát elrabolják a vérszívók, emberünk az egyház tiltása ellenére a tettesek nyomába ered, segítségére van egy seriff (Cam Gigandet) és egy papnő (Maggie Q). A szereplőgárdát Karl Urban, Lilly Collins, Stephen Moyer, Mädchen Amick, Brad Dourif erősíti. Jövő év májusában mutatják be a filmet, bár ez még változhat, ugyanis elvileg idén láthattuk volna a produkciót, aztán áttették a premiert 2011-re, de ott is pakolgatták ide-oda.

Címkék: trailer priest akcióelőzetes horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402172751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.07.24. 13:47:17

Érdekesek ezek a vámpírok.
Eddig Légió 2.0-nak tűnik... A bácsin látszik, hogy trükkmester volt, mondjuk.

Amúgy mennyi valóságalapja van annak a filmnek, amiben Maggie Q papnőt alakít? :)

Alex Mahone 2010.07.24. 13:58:35

@koimbra: jogos :D

De akkor is, Maggie Q, mint papnő... Képzeld már el a valóságban, ahogy a vasárnapi misén nagymutereknek olvassa a kedvenc passzusait.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.24. 14:04:42

@Alex Mahone: Ez egy olyan világ szerintem, hogy aki harcra fogható, az pap vagy papnő. Tehát a hadsereg gyakorlatilag a papokból áll:) Szerintem így állj hozzá:)

Elanor_ 2010.07.24. 15:12:52

Hát, ez kurva jó bevezető volt, koimbra. Még ilyeneket! :D

amúgy, milyen célre kellhet vajon ezeknek a véglényeknek a húg? nem tűnnek túl fejletteknek. vagy itt is lesz egy fővámpír, aki marha okos? hm.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.07.24. 22:58:35

Bettanyynak nagyon bejön ez a misztikus vonulat
süti beállítások módosítása