Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Expendables színfalai mögött

2010.07.30. 10:14 koimbra 2 komment

Sylvester Stallone röviden vezeti be az alábbi 6 videót, elmondja, hogy arról a jelenetről esik majd szó, ahol Steve Austin és ő küzdött egymással. A harc során Stallone komoly sérülést szenvedett, ezért kórházba kellett szállítani, az akciósztár tanult az esetből, ezentúl kaszkadőrt fog használni a veszélyesebb jeleneteknél. Észak-Amerikában augusztus 13-án mutatják be, hozzánk pedig majd csak befut valamikor. A második rész be van tervezve, ha szép sikert fog elérni a produkció, akkor számíthatunk rá, hogy Stallone hozzálát a folytatáshoz.

Címkék: színfalak mögött the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432186622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.30. 10:27:50

Basszus! Sly egy ISTEN! Ez az ember meg is halna élőben egy film kedveért ha tudná hogy az a hiteles! Ő az igazai színész! Oké hogy ezekért az akciózásokért nem kap díjakat,de remélem tudja hogy elismerjük! És mi Magyarok szeretjük nagyon,kár hogy nem jön Világpremierben a film:( szégyen hogy az Alkonyatot behozzák a kis csajoknak de ezt nem hozzák be a srácoknak,akik igenis mennének moziba erre főleg! Mindegy most már! Sly Te vagy a LEGJOBB!!!

Lefetyke 2010.07.30. 13:47:08

El kell ismerni, hogy odateszi magát és belead mindent, hogy hiteles és izgalmas filmet készítsen. Ez valóban a legjobbak tulajdonsága, akár drámáról van szó, akár kőkemény bunyóról.
Ha a többiek is így álltak ehhez a filmhez, akkor ez nagyon fog ütni. Nem a sztorija, a sztárok, vagy a látványosság, hanem a belevitt szív miatt.
süti beállítások módosítása