Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spielbergnek új Lincolnra van szüksége

2010.07.31. 11:45 koimbra 3 komment

Steven Spielberg évek óta szeretné megvalósítani a Lincoln filmet, de a forgatás kezdete még elég távolinak tűnik, a rengeteg változtatáson átesett forgatókönyvet jelenleg Tony Kushner írja át. E közben Robert Redford is nekilátott egy Lincoln produkciónak, amelynek története az elnök körüli merénylet és az azt követő tárgyalás körül forog. Spielberg még tavaly elmondta, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy Redford is egy Lincoln filmen munkálkodik, ugyanis ez teljesen másmilyen lesz, mint a saját verziójuk és  reklám szempontjából még jól is jöhet számukra. A Spielberg-féle tervezethez sikerült megnyerni Liam Neesont, aki már elég régen a fedélzeten tartózkodik, ám többé már nem részese a produkciónak. Neeson a GMTV-nek árulta el, hogy biztosan nem fogja eljátszani Lincoln elnököt, a színész nem indokolta döntését, talán megelégelte már a sok várakozást és egyébként is tele van munkával, más részről úgy tűnik, mintha soha nem is akarna elkészülni az alkotás. Neeson egyébként Lyndon B. Johnson elnököt is megformálhatta volna Lee Daniels drámájában, a Selmában, azonban ebből se lesz semmi, mivel a forgatáshoz szükséges összeget nem sikerült összeszedni.

Címkék: lincoln miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832188777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.31. 20:22:20

Pedig Liam lenne a tökéletes Lincoln! És ismét Spielbergel együtt talán összehoznának egy jó kis mozit! Nem lenne egy Schindler listája az tuti,de a rendező is elég gyatra alkotásokat tesz le az utóbbi időkben! Sajnos!:(

Alex Mahone 2010.08.01. 14:47:01

Pedig Neeson színész, és ez a mai Hollywoodban olyan ritkaság, amit érdemes megbecsülni.

függő_filmnews.hu · http://www.filmnews.hu 2010.08.01. 15:08:34

Úgy olvastam az egyik külföldi oldalon, hogy túl öregnek tartja magát ahhoz, hogy folytatni tudja a szerepet, még ha csak 2 évről is beszélünk az elnök halálához képest.

Egyébként jah, tényleg kevés odakint a tehetséges színész, ő pedig az lenne.
süti beállítások módosítása