Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro és Cooper a Honeymoon With Harryben

2010.08.03. 17:15 koimbra 3 komment

Paul Haggis még 2004-ben adta el a Honeymoon With Harry forgatókönyvét a New Line-nak és úgy volt, hogy maga rendezi meg, a két főszereplő Vince Vaughn és Jack Nicholson lett volna. Ám a film költségvetése körül gondok adódtak, így a projekt parkolópályára került és azóta sem volt mozgolódás a tervezet környékén. Ám Robert De Niro újra elővette Haggis szkriptjét és saját produkciós cégén keresztül próbálja összehozni a filmet, az egyik főszerepet bevállalta, a másikat pedig Bradley Cooperre bízták, a rendezői teendőket minden bizonnyal Jonathan Demme,  A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs) direktora fogja ellátni.

Cooper egy alkoholistát fog eljátszani, aki beleszeret egy nőbe és kedvéért abbahagyja az ivást. Sajnálatosan az esküvő előtt a lány elhalálozik, a fickó pedig magába zuhan. Találkozik a néhai kedvese apjával (De Niro alakítja), aki a lánya hamvait egy tengerparton szórná szét.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322196292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.08.03. 18:56:33

Haggis nem hülye, úgyhogy ez még lehet akármi is.

Dejdő 2010.08.03. 21:53:54

Ez nagyon durván jól hangzik! Várós lesz a film ha összejön!

sajtosrolo · http://sajtosrolo.blogspot.com/ 2010.08.04. 09:08:45

Hát kíváncsi leszek, Bradley Coopert ilyesmi szerepben még nem láttam.:)
süti beállítások módosítása