Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Esélyes, hogy Schwentke rendezi a Shadow Diverst

2010.08.05. 22:35 koimbra 4 komment

Az időutazó felesége (The Time Traveler's Wife) és a Red rendezője, Robert Schwentke esélyes a Shadow Divers film rendezői poszt betöltésére. A produkció Robert Kurson regénye alapján készülne, a Fox 2000 már évek óta próbálja megvalósítani a filmet, 4 éve még Peter Weir a Kapitány és katona után ennek állt volna neki, ám úgy esett, hogy nem sikerült hozzálátni a forgatáshoz. Schwentke egyelőre két tervezet körül forgolódik, még nem döntötte el, a Shadow Diverst vegye előre vagy Robert Ludlum regényét, az Ostermann-hétvégét akarja megfilmesíteni. 

A Shadow Divers úgy írták körül, mint a Tiszta ügy (High Crimes) és A gyűjtő (Kiss the Girls) keveréke. A történet főhőse két fickó, akiknek már a vérében van a búvárkodás, különfélle roncsokhoz merülnek le, számukra ez több, mint sport, saját magukat tesztelik. Egy nap egy elsüllyedt II. világháborús német tengeralattjáróra lelnek New Yersey partjainál. Nem tudják, hogy kerülhetett oda, de ettól kezdve hat éven keresztül  csak ezzel a tengeralattjáróval foglalkoznak.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22202050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matrix_ 2010.08.06. 09:20:42

most akkó búvárok vagy sofőrök? mer nemmindegy ám!

Matrix_ 2010.08.06. 10:19:36

még mindig van benn egy sofőr :)

"hogy a Shadow Driverst vegye előre vagy Robert Ludlum regényét"
süti beállítások módosítása