Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robin Wright A tetovált lányban

2010.08.06. 15:51 koimbra 2 komment

Robin Wright lesz A tetovált lány egyik szereplője, a színésznő nem az amerikai Lisbeth Salandert fogja eljátszani, a főhősnő megformálására még mindig nem szerződtettek le senkit (legalábbis hivatalosan), ám néhány héten belül kezdődik a forgatás, így hamarosan kiderül, hogy vajon ki alakíthatja a hacker-biszex nőt.  Wright a Millennium lap főnöke, Erika Berger bőrébe bújhat bele, aki mellesleg Daniel Craig karakterének a szeretője is egyben.

Stellan Skarsgård is esélyes, hogy benne lesz a filmben, a színész azt nyilatkozta a Varietynek, hogy már találkozott David Fincherrel és mindketten nagyon szeretnének egymással dolgozni, jelenleg éppen a részleteket beszélik meg, a szerződés aláírása még hátravan. Arról nem tudni, hogy Skarsgård kit alakítana a filmben.

Címkék: miújság könyvből film a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942203810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lefetyke 2010.08.07. 15:02:53

Tököm tele az amerikai remake-ekkel. Muszáj nekik minden filmből sajátot csinálni, mert az amcsi a külföldi filmet meg se nézi?
Lehet hogy jó lesz, de most őszintén: kit érdekel, az európai verzió tökéletes.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2010.08.11. 08:52:23

egyetértek. teljesen felesleges húzás ez.
süti beállítások módosítása