Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Black ismét együtt dolgozik a Rocksuli rendezőjével

2010.08.07. 15:01 koimbra 3 komment

Jack Black ismét együtt fog dolgozni a Mielőtt lemegy a nap (Before Sunrise)  és a Kamera által homályosan (A Scanner Darkly) rendezőjével, Richard Linklaterrel. Nem a Rocksuli (The School of Rock) folytatásán, hanem a Bernie címre hallgató dark comedyn munkálkodnak közösen, ehhez még sikerült megnyerni Shirley MacLaine-t is.


A történet a Texasban található Caarhage-naban játszódik, Black egy temetkezési vállalkozót játszik, aki összebarátkozik egy tehetős özveggyel. A MacLaine által játszott özvegyet végül megöli és 9 hónapig a hűtőjében tartotta, ez idő alatt mindenkivel elhitette, hogy az idős hölgy még életben van. A forgatáshoz októberben látnának hozzá, a sztori megtörtént eseményeken alapul és a stáb azokon a helyszíneken dolgozhat, ahol a történések zajlottak.

 

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22205660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.07. 16:36:00

Érdekes kis fekete komédia lesz ebből :P Ezután viszont leforgathatnák a Rocksuli 2-t :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.07. 18:09:39

"a Rocksuli rendezoje"
azert Linklater nem ennyire noname rendezo :P
süti beállítások módosítása