Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The American színfalai mögött

2010.08.10. 21:28 koimbra 1 komment

Csak úgy eszembe ötlött, hogy az egykori Batmant megformáló színészek közül egyedül még George Clooney az, aki nem csúszott le a B kategóriába (Michael Keaton és Val Kilmer viszont igen), de már nem is nagyon játszik képregényfilmekben, akciókban sem nagyon látható. Persze ez nem hátrány, főleg ha olyan művekben vállal szerepet, mint az Egek ura (Up in the Air). A The Americanban egy bérgyilkost alakít, akinek legutolsó megbízatása nem sikerült túl fényesen és egy olasz kisvárosban húzza meg magát, ahol az új és egyben végső feladatára készül fel. A Control direktora, Anton Corbijn készítette a filmet.

Címkék: színfalak mögött miújság the american

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532213212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.08.10. 22:08:48

clooneynak amúgy is bejön az olasz vidék még 2006-ban bresciában a mille miglia versenyen voltunk amikor a garda tónál lévő hotelben csekkoltunk be és egy baromi jó állapotú és feltuningolt 69-es charger húzott el. erre a londíner hogy na megin elviharzott a clooney... erre én , mien clooney hát a színész van egy két villája errefele.... ált. ezzel vagy nagy mercivel szaladgál. :D
süti beállítások módosítása