Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Belushi élete a vásznakon

2010.08.12. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

 A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) írója, Steven Conrad fogja letenni a Warner stúdió fejesei elé a John Belushi életéről szóló forgatókönyvet. A Másnaposok (The Hangover) rendezője, Todd Phillips producerként vesz részt a munkálatokban, jelenleg még nem ismeretes, hogy ki dirigálhatja az alkotást. A színész- komikus Belushi 1982-ben hunyt el drogtúladagolás következében, többek között játszott a Blues Brothers zenés filmben, a Meztelenek és bolondok (1941) vígjátékban és a Party zónában (Animal House).

Bob Woodward 1985-ben adott ki egy könyvet a színész életéről, amely Belushi családjának és baráti körének nem nyerte el tetszését és az ebből készült 1989-es produkciót (Michael Chiklis játszotta az elhunyt sztárt) is bojkottálták. Később a néhai komikus neje, Judith papírra vetette a volt ura életrajzát, a Belushi: A Biography 2005-ben került a boltok polcaira. Ő is részt fog venni a munkálatokban producerként, így biztosak lehetünk benne, hogy az általa megírtaktól nem fognak eltérni az alkotók.

A THR oldal szerint Zach Galifianakis pont megfelelő választás lehetne a főszerepre, de megemlítik még Jonah Hillt, Seth Rogent és Ethan Supleet is.

Címkék: igaz történet miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52216571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása