Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Páran összejönnek egy kocsmában az apokalipszis alatt

2010.08.19. 09:00 nyuszisz 6 komment

 

Egy rejtélyes elsötétedés következik be a Vanishing on 7th Street című filmben, mely után az emberiség megmagyarázhatatlanul eltűnik, csupán a ruhájukat hagyják hátra. Néhányan élik csak túl az eseményt, akik 7. utcabeli kocsmában találnak egymásra, és összefognak, hogy felvegyék a harcot a sötétséggel. Rá kell jönniük, hogy  ők az utolsó emberek a földön.

A rendező, Brad Anderson a Torontói Filmfesztiválon fogja bemutatni új filmjét. Tőle származik A gépész című alkotás is, melynek Christian Bale volt a főszereplője. Nagyon tetszett az a film, így hát sokat várok ettől is, bár a bevezetett tartalom alapján az első gondolatom az volt, hogy arról fog szólni, hogyan véd meg az alkohol az apokalipszistől. Anderson egyébként a Fringe, azaz magyarul A rejtély című sorozat egyik rendezője is.

A Vanishing on 7th Street-ben Hayden Christensent fogjuk látni sziporkázni.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972232216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.08.19. 09:13:59

Nekem bejön, szeretem az ilyen filmeket.

Shyllard 2010.08.19. 09:43:12

Hát ebből egy érdekes v szar film is kerekedhet, remélem kb ilyen Legenda Vagyok feelinges lesz az egész. Jaés már most meg mondom, h a filmben vmikor John Leguizamo karaktere el fog halálozni :P

countrypecos 2010.08.19. 10:09:23

Érdekesnek és izgalmasnak tűnik. Én azt remélem, hogy nem lesz olyan "anti happy end" vége, mint a 28 héttel később-nek, vagy ami éppen a Legenda vagyok-nak volt. Semmi bajom azzal, ha szomorú valaminek a vége, de ha öncélú, mert mostanában nem szeretik a happy end-et, na az baromság. Hayden Christensen pedig érdekes választás. Nemrég volt szerencsém az Awake c. filmhez. Nekem nagyon tetszett. Szerintem jó színész. Nekem "nézős" ez a film! :D

tunderninja 2010.08.19. 14:16:57

Remélhetőleg jó lesz ez.
Bár mintha felfedeznék benne egy kis hasonlóságot a kedvenc ponyvaírom egyik történetével.Nevezetesen Dean R. Koontz Az Ősellenség című könyve.Mintha onnan lett lopva az 5let.Valamikor még egy ultragagyi filmet is készítettek belőle.Fantomok néven.

Alex Mahone 2010.08.19. 15:05:19

...avagy Alan Wake átköltözött a filmvászonra.
süti beállítások módosítása