Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pacino és Holmes Sandler új vígjátékában

2010.08.25. 10:38 koimbra 3 komment

Adam Sandler következő filmje a Jack and Jill lesz, a színész egy ikerpárt fog megformálni, akik közül az egyik lány. Jack egy családos ember lesz, akit Hálaadáskor meglátogat testvére, Jill, csakhogy ezután nem akar elmenni. Katie Holmes és Al Pacino is leszerződött a vígjátékra, előbbi Sandler feleségét játssza, utóbbi pedig egyszerűen csak önmagát alakítja. Pacinora nem jellemző, hogy humoros filmekben vállal szerepet, remélhetőleg a zsíros csekken kívül látott mást is a produkcióban.

A forgatás októberben veszi kezdetét, a rendezői székből Dennis Dugan osztogatja az utasításokat. Dugan régóta dolgozik Sandlerrel, pl. ő dirigálta az Apafej (Big Daddy), Nagyfiúk (Grown Ups) és a Ne szórakozz Zohannal (You Don't Mess with the Zohan) filmeket.

Címkék: miújság vígjátékhír jack and jill

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692246058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.25. 14:29:16

Iszonyat hülyén hangzik az egész, viszont Pacino elvállalta a szerepet. Tuti, h ezzel akarják becsalogatni a moziba azokat, akik már a film bejelentésekkor ráeszméltek, h szar lesz az egész.

ebedli 2010.08.25. 19:48:35

Ha Robert De Niro le tudott állni Ben Stillerrel és még mindig az aki, akkor Al Pacino se lesz kevesebb ettől.

Shyllard 2010.08.25. 20:23:28

@ebedli: Azért az Apádra Ütök egy elég színvonalas családi vígjáték, jó sok családban igen gyakori helyzetet figuráz le. Viszont erről a filmről süt, h semmi értelme nem lesz az egésznek.
süti beállítások módosítása