Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alex Kurtzman rendezi a Welcome to People filmet

2010.08.27. 20:25 koimbra Szólj hozzá!

Alex Kurtzman és Roberto Orci közösen dolgoztak jó néhány forgatókönyvökön és számos alkotás mögött álltak producerként. A duó vetette papírra a Transformers, A sziget (The Island) és a Star Trek szkriptjét, producerként pedig A rejtély (Fringe) és Hawaii Five-O munkálatait is felügyelték. Közösen jegyzik Jody Lamerttel  a Welcome to People forgatókönyvet, amely esetében nagyon nehezükre esett másra bízni a rendezői teendőket, ezért Kurtzman fogja ledirigálni az alkotást, ő eddig csak az Alias sorozat egy epizódját rendezte.

A film főszereplője egy huszas éveiben járó fickó lesz, akinek a zeneiparban jártas producer apja elhalálozik és habár régóta nem voltak jóban, mégis hazarepül a temetésre. A végrendeletből kiderül, hogy van egy 30 éves nővére, akiről eddig soha nem tudott és 150.000 dollárt kell számára lecsengetnie, ráadásul a nőnek van egy zűrös 12 éves fia is. Mint látható kivételesen nem egy látványos akció-vagy sci-fi filmet írtak, fura, hogy Kurtzmannak pont erre esett a választása a rendezői debütálásával kapcsolatban. Úgy hírlik, hogy a szkriptet hat éve írták, ez idő tájt kezdtek híresebbé válni Orcival, manapság pedig már eléggé ismer névnek számítanak Hollywoodban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522252513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása