Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clooney rendezi a Farragut North politikai drámát

2010.09.01. 19:33 koimbra 3 komment

A Farragut North film be van már tervezve egy ideje, azonban most tűnik úgy, hogy valóban lesz is valami belőle. Leonardo DiCaprio szemezett egy időben a projekttel, de aztán elhagyta a fedélzetet, a főbb szerepeket Chris Pine, Philip Seymour Hoffman és Paul Giamatti fogják játszani, a rendezést pedig George Clooney vállalta magára. Clooney korábban már dirigált néhány produkciót, az Unsricpted néhány epizódján kívül ő készítette a Egy veszedelmes elme vallomásai (Confessions of a Dangerous Mind), a Good Night, and Good Luck és a Bőrfejek (Leatherheads) filmeket is. Clooney úgy tervezi, hogy 2011 februárjában látna hozzá a forgatáshoz.

A produkció Beau Willimon 2004-es színdarabján alapszik és egy politikai kampányt mutat be, láthatjuk, hogy a rivális szenátort miképp próbálják befeketíteni és különféle módszerekkel hogyan próbálnak előnyhöz jutni.

Hoffman játssza a kampány vezetőjét (korábban Brad Pitt akarta a karaktert megformálni, de egyéb elfoglaltságai miatt visszamondta), Giamatti pedig a másik szenátor jobbkezét alakítja. Evan Rachel Wood és Marisa Tomei számára is felajánlottak egy-egy szerepet, de még nem mondtak igent, előbbi a főszereplő szeretője lenne, utóbbi pedig egy újságírót testesítene meg.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232265171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.01. 19:47:08

Az Egy veszedelmes elme vallomásainak nagyon jó hangulata volt, remélem ezt is hasonló stílusban fogja elkészíteni Clooney, mert akkor egy emlékezetes politikai filmnek nézhetünk elébe.

logan 2010.09.02. 09:11:36

@Shyllard: király film volt, de ha hangulatról beszélünk, akkor szerintem a good night, good luck magasan leveri.
süti beállítások módosítása