Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnson a Föld középpontja felé veszi az irányt

2010.09.01. 11:50 koimbra 2 komment

Mikor már azt hittük, hogy Dwayne Johnson a Fast Five-val és Fasterrel visszakanyarodik az akciófilmek felé, bevállal egy családi kalandfilmet. A Szikla lesz a főszereplője a Journey 2: The Mysterious Island produkciónak, amely az Utazás a Föld középpontja felé (Journey to the Center of the Earth) folytatása lesz. Brendan Fraser nemet mondott a második részre (talán nehezére esik leadni pár kiló felesleget), de Josh Hutcherson vissza fog térni.

Johnson Hutcherson filmbéli anyjának a barátját fogja játszani, majd a srác és a férfi valahogy odakeverednek a misztikus és szörnyekkel teli világba. Céljuk is lesz, meg akarják találni Hutcherson nagyapját. A sztorihoz felhasználják Verne Gyula könyvét, A rejtelmes szigetet, de a film nem fogja szorosan követni a regényt, csak egyes dolgokat emelnek át belőle. A produkciót Brad Peyton, a Kutyák és macskák folytatásának a rendezője fogja dirigálni.

Címkék: miújság sequel utazás a föld középpontja felé 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182263827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.09.02. 04:55:38

Kiábrándító! Rock ilyenhez adja a nevét! :( Nem hogy valami jó kis akciófilmet vállalt volna el helyette! Biztos kap ajánlatokat, talán csak nem akarja, hogy beskatulyázzák!

Lord Blackwood 2010.09.02. 08:55:27

"Verne Gyula", bazmeg! Persze, meg May Károly!
süti beállítások módosítása