Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terhes társaság (Due Date) nemzetközi előzetes

2010.09.02. 12:43 koimbra 3 komment

 Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis együtt mókázik a Terhes társaság (Dute Date) vígjátékban. Mellettük Juliette Lewis, Michelle Monaghan, Alan Arkin, Danny McBride és RZA próbálja nevetésre bírni a közönséget. Downey Jr. karaktere haza akarna érni gyereke születésére, a hosszú úton kénytelen elviselni Galifianakist. Todd Phillips rendezésében készült a produkció, a Másnaposok után a stúdió természetesen kasszasikert vár a filmtől, reméljük, hogy  Downey Jr. a Vasember és a Sherlock Holmes után ezúttal is megállja a helyét.

Címkék: trailer due date vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812266529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.02. 13:42:33

Gratulálok ismét a magyar címért!
Amúgy várós a film!

Shyllard 2010.09.02. 17:15:15

Zach Galifianakis sztem egy borzalmasan irritáló ember, és a Másnaposokat sem tartom annyira viccesnek, mint sokan... Ugyhogy majd egy letöltést megér a film, kíváncsi vagyok h Downey Jr. csak a pénz miatt adta-e a nevét a projekthez.

FayeFaye 2010.09.02. 19:48:14

@Shyllard: mar azt hittem teljesen egyedul vagyok ezzel a velemenyemmel.:)
süti beállítások módosítása